Grow Quality är specialister inom teknik och har sedan 2019 arbetat med konsultuthyrning inom flera delar av teknikbranschen.

På Grow Quality AB är inte jobbet allt, vi prioriterar anställdes välmående och balansen mellan privat- och arbetsliv. Trygghet är viktig för oss och därför har vi kollektivavtal på Grow Quality AB. Hos oss är det en självklarhet att allas synsätt och värderingar ska få utrymme och att alla har samma möjligheter till att lyckas i sitt arbete. Din framgång som anställd hos oss är en stolthet för oss och vår framgång är tack vare dig därför är det viktigt för oss att planera din utveckling tillsammans med dig och ge dig det stödet du kan behöva för uppnå dina mål. Som anställd på Grow Quality AB kommer du att kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag.

Hos oss har du alltid stöd i ditt uppdrag och i din utveckling. Vi vill ge dig som anställd maximal utveckling och trivsel, detta gör vi genom att ha rätt person på rätt uppdrag.

 

Grow Quality AB erbjuder

En god arbetsmiljö

Generös tjänstepension

Lika villkor

 

Generös friskvårdsbidrag

Kompetensutveckling

 

En flexibel arbetstid