Kristallklart Vatten

Vattenrening finns i vårt DNA. Vi har många års erfarenhet av att utveckla och tillverka vattenreningsenheter med hög driftsäkerhet och låga driftskostnader

Boka en tid

Högkvalitativa komponenter och funktionell design är självklart när vi bygger vattenreningsenheter. Dina fördelar är driftsresultat, pålitligt flöde av önskad vattenkvalitet och vår mångåriga erfarenhet som hjälper dig.

10 % Rabatt på förstagångsbesök

Din #1 Specialist

Gratis omedelbara uppskattningar

Services

Våra tjänster

Servicesamtal

Vi står redo när din installation behöver repareras. Vår tjänst är fullt dokumenterad och vi garanterar dig den kortaste reaktionstiden.

Serviceavtal

Frekvensen av underhållsbesök planeras individuellt, beroende på driftsförhållandena, enhetens allmänna skick och konsekvenserna av ett produktionsavbrott.

Förbrukningsmaterial

Vi erbjuder noggrant utvalda högkvalitativa förbrukningsvaror och reservdelar för att bibehålla driftsäkerhet och optimal vattenkvalitet. Alla förbrukningsvaror finns i lager, vilket är din garanti för kortast leveranstid.

Modernisering

Byte är inte den enda lösningen om du vill optimera din installation. Vi erbjuder en rad uppgraderingssatser för befintliga vattenbehandlingsenheter från EUROWATER för bättre vattenutnyttjande. Det kan spara vatten och energi.

100%

Vi har din täckning

AKUTTJÄNSTER

KOMMERRSIELL

BOSTADS

Get Started

Schemalägga ett möte
Eller få en omedelbar offert

Besök oss

Benvägen 39, Västerås – Sweden

Meddela oss

kristallklart@vattenab.se

Få en offert online

Komma igång