Grow Quality AB är ett konsultföretag med ambition att bli global detta genom vår investering i våra anställda och genom att alltid erbjuda högkvalitativa tjänster. Vi rekryterar och anställer erfarna ingenjörer inom byggbranschen och IT branschen.

​Grow Quality AB startades av tre ambitiösa ingenjörer som hade en vision i siktet. Vi är en rikstäckande teknikkonsult och projektpartner i de olika stadier i projekt inom bygg och anläggningsbranschen, fastighetsbranschen, tillverkningsbranschen och IT branschen.

​Vi förstår projekt och alltid erbjuder våra tjänster med kvalitet. Därför skall ni låta Grow Quality AB vara en helhetspartner för era projekt. ​

Vår affärsidé är att leverera avtalad omfattning enligt givna förutsättningar och tid. Grow Quality AB definierar omfattningen av arbetet på ett sätt som garanterar att omfattningen är mätbar och hanterbar för att uppnå bra resultat för alla parter. Vi gör detta genom ett par olika affärskoncept i alla olika stadier, från raka enkla fast pris affärer till rörligt arvode, mellan parterna och samverkans affärer. ​

Oavsett vilket arbete som passar er, är vi engagerade, nära, medvetna och lyhörda och vårdar er affär, där vi är er partner.

Varmt välkomna till Grow Quality AB. Låt oss växa tillsammans!

Kom i kontakt med låt oss diskutera vad vi kan erbjuda er.